Sync Manager (Der brænder for musik, levende billeder og salg)

Et af Skandinaviens førende independent musik-selskaber skal styrke deres sync team og søger en sync manager med øre for god musik, levende billeder og relations salg i spændingsfeltet mellem musik og film-, tv- og reklamebranchen.

Om os: 
Hos GL Music bliver du en del af en kreativ og dynamisk virksomhed, hvor der er højt til loftet og mulighed for at præge din egen stilling samt have indflydelse på egen arbejdsdag. Du bliver en del af et dedikeret team der håndterer selskabets voksende forlagsforretning og vil være i daglig dialog med rettighedshavere og samarbejdspartnere fra hele verden. Det er vigtigt at du kan læse og skrive engelsk på business niveau og er god til at strukturere dit arbejde både på kort- og lang bane samt at du kan sætte dig ind i kundernes behov og sælge vores katalog til produktioner i både ind- og udland. Arbejdet kan være hårdt og til tider mentalt krævende, da der er mange bolde i luften og du skal håndtere andre menneskers sange og hjælpe med at passe på dem.

Om dig: 

Som menneske er du god til at holde overblik over projekter, arbejde med at pleje og udvide dit netværk og at yde en høj service både for vores artister, kataloger og kunder. Du er empatisk med forståelse for dine medmennesker. Derudover er du moden, struktureret, ansvarsfuld og i stand til at tage selvstændige beslutninger. En passioneret vindertype, som ser muligheder fremfor begrænsninger. Du har en relevant kandidat- eller bachelorgrad eller tilsvarende arbejdserfaring og mestrer engelsk og dansk flydende både skriftligt og sprogligt. Du er musikalsk, kan sætte dig ind i hvad en kunde leder efter når de skal bruge musik i deres produktioner og du formår at følge en placering til dørs, fra første pitch til endelig licensaftale.

Primære arbejdsopgaver

  • At holde styr på og system i vores katalog af sange til sync-pitch
  • At varetage den daglige kontakt med vores internationale netværk af supervisors og kunder indenfor reklame, tv og film
  • At stå for forhandling og licensering af synkroniseringer, både i Danmark og internationalt
  • At samarbejde med vores partnere ude i verden, servicere og holde dem ajour med vores nyeste og bedste musik, samt at hjælpe dem med at placere mere af vores musik
  • At assistere det interne A&R team på signinger, scouting af nye mulige signinger og udvikling af strategi overfor music supervisors og indholdsproducenter
  • At styrke vores netværk via booking af møder med nye mulige kunder i ind og udland.

Du vil arbejde fra vores nye kontor og musikstudier på Gørtlervej i København NV og indgår i et team med 10 kollegaer med en god fælles ånd og en stærk familiefølelse. Derudover har vi 2 kollegaer i GL Music Sverige som sidder i Stockholm.

Arbejdet er fuldtid og ligger mellem kl. 9.00 til 17.00, fra mandag til fredag, men der vil være opgaver som kræver, at du står til rådighed udenfor kontorets åbningstid.

Løn og ansøgning: Løn forhandles efter kvalifikationer
Start: Snarest muligt efter aftale

Send venligst ansøgning til publishing director, Christian Fløe Svenningsen på mail: christian(a)glmusic.dk
Vedlæg CV og et foto af dig selv. Det vil være en fordel, hvis 1-2 cases på tidligere arbejde fremgår ved ansøgningen.

Deadline: 15. September 2020

Læs eventuelt mere om GL Music på www.glmusic.dk/about